Profesionál pre Váš výnimočný deň. Na svadby,oslavy, stužkové,plesy, výstavy,interiérové a exteriérové výzdoby…

zdenkakopernicka@gmail.com

Kontakt
Facebook
Instagram
  •  Svadba   •  Svadobné prípravy

Svadobné prípravy

Milé dievčatá, plánujete svadbu ? Viete čo všetko treba zabezpečiť ? Prezradíme Vám, ako to prebieha na stretnutí so Saxanou.

Hneď na úvod by som rada podotkla, že to nezostane len pri jednom stretnutí.

Na 1. stretnutie si rezervujte (1-2 hodiny)

( dnes mi poviete Vašu predstavu, vyberieme priestor, farbu, dekorácie, Jedlo si vyberiete podľa toho čo radi konzumujete, alebo si necháte poradiť z našej ponuky. )
Ak máte už určitú predstavu, môžeme si Váš svadobný deň prejsť krok za krokom od výzdoby domu nevesty, cez výzdobu svadobného auta, kostola, svadobného auta ženícha, rodičov a svadobčanov, výzdobu svadobnej hostiny, Preberieme si do najmenších detailov svadobné menu od predjedla cez hlavný svadobný chod, cez bufetové stoly až po záver svadobného dňa a cenou za objednané služby.🎯

2. stretnutie je zvyčajne 1- 2 mesiace pred samotným termínom (1-2 hodiny)

Tu doladíme všetko tak, ako by to malo vyzerať v deň „D“.Konkrétna ukážka stolovania, výber materiálov, Gastro obrúskov, výber živých kvetov, váz a spôsob aranžovania. Výber svadobnej kytice a kytice pre mamičky, Pre tých, čo na prvom stretnutí ešte presne nevedeli čo ponúknuť hosťom na konzumáciu, doladíme catering i s časovým harmonogramom.

3. stretnutie je zvyčajne týždeň pred samotnou svadbou (1 hodina)

Ak do dnešného dňa prebiehali všetky prípravy bez stresu a nervozity, tento týždeň bude určite iný. Tu si presne dohodneme čas a dodanie presne podľa objednávky. A keďže máme dobu mobilov, vieme sa na všetkom dohodnúť a zmeniť ak je treba. Verte mi, že nervozita sa dostaví. Ale to je v poriadku. Chcete aby všetko bolo tak ako ste si to predstavovali a samozrejme chcete, aby sa Vaši hostia spolu s vami dobre najedli a zabavili. A verte mi, všetko bude minimálne na 90% tak, ako má byť. Netrápte sa, že si bratranec trochu viac vypil a sesternica tancovala na stole, alebo že ste kyticou trafili Vašu svokru. 😉O pár dní sa nad tým len pousmejete. A viete čo ? Budete mať na čo spomínať. A to je život. Váš, spoločný a jedinečný. A my Vám v tomto radi pomôžeme, poradíme, lebo to, čo robíme, robíme radi.